Peugeot 2008 (2016)

Peugeot 2008 (2016)

Bouwjaar2016
Jaar van aanschaf2020

Fijne auto maar mis toch wat zaken

Op zich een fijne auto. Rijdt makkelijk, lekker klein stuur, goed overzicht. Wat tegenvalt is de armsteun in het midden tussen de voorstoelen. Deze is klein en kraakt veel. De armleuning in de deuren zit net te ver weg en loopt erg schuin naar beneden. Ik mis de handgreep boven het raam van de deur. De plek waar een flesje water kan staan is zo dat het een klein flesje moet zijn. Anderen passen niet. Het zijn maar kleine dingen maar ik heb spijt dat ik de 3008 heb ingeruild ook al was dat een diesel en te duur voor het aantal km dat ik rijd.
De prestaties zijn goed te noemen. Met 110 pk red je het prima in heuvelachtig gebied.

3,8
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Peugeot 2008

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens