Opel Zafira 2.2 Cosmo (2008)
Uitvoering | Zafira 2.2 Cosmo |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Na 2.5 jaar probleemloos gereden te hebben met onze huidige Opel Zafira, een 1.8 (140 pk) enjoy, waren we toe aan iets nieuws. De goede prijs die we nog voor onze huidige Zafira terugkregen heeft daar zeker aan bijgedragen.
Uiteindelijk hebben we gekozen voor een 2.2 Executive. Deze versie is alleen voor ondernemers beschikbaar en het uitrustingsniveau is gelijk aan een Cosmo, alleen dan mét standaard Bluetooth voicecontrol en de CD 70 Navi.
Daarbij hebben we de volgende opties genomen:
*Electronic Climat Control (ECC)
*Sportpakket(17 inch velgen, verlaagd onderstel en sportswitch)
*Metallic lak (Technical grey, deze kleur is pas net uit)
*Seat comfortpakket 2
*Luxury pakket (Mondial lederen bekleding, Parkpilot voor+achter, verwarmde stoelen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels)
Afgelopen donderdag is de auto afgeleverd bij de garage, en volgende week woensdag krijgen we hem tot onze beschikking. We hebben er al wel ingezeten, en de comfortstoelen (standaard executive/cosmo) i.c.m. de lederen bekleding zitten heerlijk.
We hopen dat de 2.2 een stuk stiller zal zijn (mede door de 6 bak), want bij 120km/u maakt onze 1.8 nu zo’n 3500 toeren, en dat merk je.
Vanaf woensdag zal ik onze ervaringen updaten, inclusief betere foto’s.
Nog geen