AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Opel Zafira 1.8 Cosmo (2008)
Uitvoering | Zafira 1.8 Cosmo |
Versnellingen | 5, Semi Automaat |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
review Opel Zafira
Een uitstekende gezinsauto. Wij hebben dan wat extra opties genomen zoals DVD navigatie en telefoonaansluiting en dat zijn aanraders.
Wagen heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Gedurenden de wintermaanden winterbanden gebruikt en dat zou verplicht gesteld moeten worden.
Een nadeel : de voorspijlen zijn zo breed en staan zo recht dat het gezichtsveld voor een deel wordt geblokkeerd. Je moet extreem voorbij de spijlen kijken om geen ongelukken te maken. De dode hoek is te groot. Misschien wil Opel dat bij een volgende versie aanpassen.

Opel Zafira 1.8 Selection 7Persoons
- 2009
€ 5.950

Opel Zafira 1.6 Temptation - 7Persoons - Airco / Navi / Cruise / Elektr. ramen / Parkeers. / NAP
- 2010
€ 5.750

Opel Zafira 1.6 116pk Temptation 7 Pers. | NL-auto | 7 persoons! | Airco | Cruise control | Elek. ramen | Centr. deurvergr. | Elek. ramen | Licht. velgen | navigatie | Parkeersensoren | Trekhaak |
- 2009
€ 6.945