Opel Vectra GTS 1.9 CDTi 150pk Elegance (2004)
Uitvoering | Vectra GTS 1.9 CDTi 150pk Elegance |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
snif
toch wel even snif. Even een klein moment "verdriet". Ik lever mijn "Ascona" - gekscherend zo door vrienden genoemd - in. De lease periode zit er namelijk op. Maar wat een genot is het geweest.
Ik kreeg hem bij 0 km. en werd er door mijn toenmalige verloofde mee van Schiphol gehaald. Nu 5 jaar later en twee volle kinderzitjes achterin en mijn vrouw op de bijrijdersstoel, kijk ik met veel genot terug naar de zorgenloze kilometers.
Regelmatig naar de wintersport in de record tijd van 6:59 uur van deur tot deur met 965km. achter de rug. Ook zuid-frankrijk en Lagio Magiorre behoren tot de veroveringen.
De GTS hatchback blijkt een verborgen muilezel. Er blijft maar bagage ingaan en dat is zeker handig met 2 kinderen.
Afgezien van kleine dingen zoals de bandenspanning indicatoren een defecte achterklepsluiting, heb ik geen enkel probleem gehad met deze vectra.
Gelukkig is mijn verdriet maar van korte duur, want ik mag nu in een V70 kilometers gaan vreten :)