Opel Vectra 2.0i-16V Sport Edition (2000)
| Uitvoering | Vectra 2.0i-16V Sport Edition |
| Versnellingen | 4, Automaat |
| Bouwjaar | 2000 |
| Jaar van aanschaf | 2005 |
| KM-stand bij aanschaf | 59.000 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
De Opel Vectra was mijn eerste auto. Geheel onbekend en zonder vooroordelen was ik niet aangezien mijn vader een Opel rijder is en mijn broer ook. Op verzoek van mijn vader gaan kijken bij een erkende Opel dealer en daar stond deze auto.
Het betreft een zeer goed uitziende Opel Vectra 2.0 16v Sport Edition II met automatische versnellingsbak. De auto is zeer compleet met vrijwel alle denkbare apties erop. Tevens een zeer veilige auto door het gebruik van meerdere airbags voor zowel de bestuurder als de bijrijder. Ben de tweede eigenaar en dat is ook aan alles te merken. De auto was zeer lui aangezien hij van een ouder persoon is geweest.
De Opel is mij tot nu toe zeer goed bevallen. Zeker aangezien ik toch ben gaan kijken naar een redelijk snelle en sportieve auto. Aan deze eisen voldoet de Opel ruimschoots. Alleen het overschakelen van de automaat gaat wat schokkend maar volgens de dealer was dit iets waar ook veel andere automaten last van hebben.
Qua verbruik was het ook wel even schrikken. Met mijn rijstijl loopt de auto 1:8 maar dat was te verwachten met een 2 liter automaat.
Tot nog toe ben ik nog geen mindere punten tegengekomen van de auto naast het ontbreken van een boardcomputer en een achterruitenwisser.
Nokkenassensor (Garantie)
Lekkende pakking (Garantie)