Opel Speedster (2003) #2

autoreview

Opel Speedster
Opel SpeedsterOpel SpeedsterOpel SpeedsterOpel SpeedsterOpel SpeedsterOpel SpeedsterOpel Speedster - interieurOpel Speedster - interieur

Signalement

UitvoeringSpeedster
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2009
KM-stand bij aanschaf1 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Leuk speeltje

Sinds April in het bezit van een Speedster van 2003. In het begin miste ik af en toe de vorige barchetta wel; dat was meer een cabrio dan deze auto en het lekker open rijden zonder dat je eruit weg waait is minder goed mogelijk. De Speedster is nou niet een auto waar je uit de wind zit.
Daarnaast heeft de auto nog 2 minder goede kanten; de in- en uitstp, zeker met het dak erop niet mogelijk zonder dat je halsbrekende toeren uithaalt.
Daarnaast wordt je uitgedaagd door 18 jarige BMW chauffeurs met petjes.
Maar... na een paar weken! Wat een auto, heerlijk. De uitstraling. De snelheid. Het geluid. Heerlijk. De auto is niet meer orgineel heb ik gemerkt, er zit een speciale uitlaat onder die ervoor zorgt dat je niet ongemerkt aan kunt komen rijden.

Jammer genoeg moet de auto misschien door prive omstandigheden al weer weg.
Maar als de situatie zich weer voordoet dat ik er weer een kan kopen doe ik dat absoluut.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  3
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (5)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens