Opel Meriva 1.4 Turbo 140pk Edition (2011)

Opel Meriva
Opel MerivaOpel MerivaOpel MerivaOpel MerivaOpel MerivaOpel MerivaOpel MerivaOpel MerivaOpel MerivaOpel MerivaVauxhall MerivaOpel Meriva rij-impressieOpel Meriva rij-impressieOpel Meriva rij-impressieOpel Meriva rij-impressieOpel Meriva rij-impressieOpel MerivaOpel MerivaOpel MerivaOpel MerivaOpel MerivaOpel MerivaOpel MerivaOpel MerivaOpel MerivaOpel Meriva rij-impressieOpel Meriva rij-impressieOpel MerivaOpel MerivaOpel Meriva

UitvoeringMeriva 1.4 Turbo 140pk Edition
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2011

Up date
Inmiddels ruim 40000 km gereden zonder problemen. De Meriva blijkt in de Duitse Tuv-test op de nummer 1 positie te staan.
En dan met name als auto met de minste (lees: GEEN) problemen. Ook als caravan trekker ben ik er uiterst content mee.
Met die 140PK heeft deze Meriva mij met caravan bijna 7000 km dwars door Italie en Sicilië gevoerd. En...probleemloos!
Sta na drie en half jaar nu voor de keus, doorrijden of inruilen voor het zelfde type van 2014. Gevoelsmatig weet ik het eigenlijk wel, nu alleen nog even stoeien met een paar dealers, altijd leuk die verkopers te zien draaien terwijl ik mijn plan de campagne allang in mijn kop heb.
De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat deze Opel een kwalitatief geweldige auto is die ik iedereen kan aanbevelen.
Een minpuntje misschien, het verbruik.
Ben zeker geen racer in het verkeer maar gemiddeld 1:13 zou beter moeten Herr Adam Opel

4,0

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens