Opel Insignia 2.0 Turbo S/S Sport (2012)
Uitvoering | Insignia 2.0 Turbo S/S Sport |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
eerste review
Auto zaterdag gaan ophalen. Veel negatieve ervaringen gelezen mbt M32 versnellingsbak, maar ik heb een andere, zwaardere versnellingsbak, dus niet van toepassing. Ook de diesels zijn soms problematisch, maar ik rijd benzine. Ja, het is een GM product, en in de VS wordt dat nu met de grond gelijk gemaakt door veel mensen, maar ik hoop dat ik meer geluk heb. De Volvo S60 2.4 t5 die ik hiervoor had kon gerust wat hebben, ik zal dit met deze niet proberen. In z'n 4, 5 en 6 wat optrekken, zal ik doen, maar niet in z'n 2 of 3. Ik deed dat al niet veel met de Volvo, maar soms wel eens, met deze Opel durf ik dat niet. Dat is het gevolg van al dat lezen en video's bekijken. Het is wel een heel mooie wagen, mijn vrouw, mijn schoonmoeder en mijn moeder zijn het volledig eens met elkaar. Het is ook een 'opc line', dus nogal wat toeters en bellen. Ik heb hem pas, rapporten komen er later aan.
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Opel Insignia Sports Tourer 1.4 Turbo EcoFLEX Cosmo Clima, Navi, CC, PDC v/a, 19"LM, Trekh, nw. APK – Inruil Mogelijk –
- 2011

Opel Insignia Sports Tourer 1.6 T Cosmo|Airco|Trekhaak|Bluetooth|Parkeersensor