Opel Insignia 1.4 Turbo ecoFLEX Design Edition (2013)
Uitvoering | Insignia 1.4 Turbo ecoFLEX Design Edition |
Bouwjaar | 2013 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Mijn eerste ervaringen
Wat een genot om te rijden in een Insignia. Mijn vorige auto, een Mitsubishi ASX was een fijne auto waaraan ik heel velee plezier heb beleefd maar dit is duidelijk een segment hoger.
De aflevering afgelopen vrijdag, bij Opel Driessen in Valkenswaard, is prima verlopen. Veel aandacht en uitleg van de auto. Klantbeleving zoals het behoort!
Vanaf de 1e km geniet ik van mijn nieuwe auto. De stilte met name op de snelweg spreekt me enorm aan.
Ik heb gekozen voor een complete uitvoering. De Edition was op zich al compleet maar met de extra pakketten leer, navi 900, verwarmde voorstoelen etc wordt het wel een heel complete auto.
Tot dusver ben ik super tevreden met mijn aanschaf. Ik zie dan ook uit naar de wat langere ritten aankomende week.
Ervaringen na 1 maand
Ik heb de Insignia nu 1 maand in mijn bezit en ben nog steeds heel tevreden. Wat een genot om hierin te mogen rijden. Met name de stilte van de motor op de snelweg is erg aangenaam (ten opzichte van de ASX). De auto is zeer compleet en zeer eenvoudig te bedienen. Het enige minpuntje wat ik tot nu toe heb kunnen ontdekken is de radio. Je moet te vaak de zender bijstellen, ook bij landelijke zenders zoals skyradio. Ik kan hier echter goed mee leven.
Het vebruik is allezins acceptabel en voldoet aan mijn verwachtingen. Ik rijd nu ongeveer 1 op 13 / 14 (veel snelweg). Dit is vergelijkbaar met mijn vorige auto (ASX).

Opel Insignia 1.6 T Cosmo OPC-Line Volledig onderhouden, Airco, Navi, Trekhaak
- 2013

Opel Insignia Sports Tourer 2.0 T Edition 4x4|APK01-26|280PK|Bluetooth|Panodak|Leder|OPCLook
- 2009

Opel Insignia Sports Tourer 1.4 Turbo EcoFLEX Cosmo / Navi / Xenon / PDC / Stoelverwarming
- 2013