Opel Crossland 1.2 Turbo 130pk Ultimate (2021)

Opel Crossland 1.2 Turbo 130pk Ultimate (2021)

UitvoeringCrossland 1.2 Turbo 130pk Ultimate
Bouwjaar2021
Jaar van aanschaf2021

Boven verwachting

Na lang wikken en wegen uiteindelijk besloten om een nagenoeg nieuwe auto te kopen! Dat het een "importje zou worden" (deze komt uit Zweden) was te verwachten en ook geen enkel probleem.

Ik had geen idee nog welk merk/model, ik had een Mitsubishi Colt in te ruilen.

Via de Bovag website kwam ik bij een Opel dealer hier in de buurt terecht. Bijzonder vriendelijke verkoper en toen zagen we deze Crossland staan! De Ultimate edition, dus met alle toeters en bellen en dan ook nog eens de 130PK versie; ik had eerder al eens gelezen dat over de standaard motor men niet altijd tevreden was en net een beetje power te kort kwam op de snelweg. De automaat was voor mij een heerlijke bonus! Mijn eerste niet handgeschakelde auto in bijna 40 jaar tijd!

Ik rijd deze auto nu 4 maanden, 3000KM ermee gereden en ik moet zeggen hij rijdt top en alles zit er op en aan. Als ik dan toch een puntje van kritiek moet hebben is het het multimedia systeem/navigatie, de response is best wel traag en het opstarten ook, dat geldt ook voor Apple CarPlay. Maar het is prima te doen en het was ook geen verrassing want het is een veelgehoorde klacht.

Verder niets van lof over deze auto en ik hoop er nog veel fijne en vooral veilige kilometers mee te mogen rijden.