Opel Astra Stationwagon 1.3 CDTi 90pk Cosmo (2007)
Uitvoering | Astra Stationwagon 1.3 CDTi 90pk Cosmo |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Deze auto was (gelukkig) tijdelijk. Het betreft de ecoflex uitvoering met 6bak. Hoewel ik die niet in de lijst terug vind.
Een verschrikkelijke auto. Lang geleden dat ik zo'n ''slechte'' auto heb gereden. Een peugeot 306 break prive uit 1999 rijd vele malen fijner, ook mijn familie is hier mee eens. Sterker, mijn vriendin wil de Opel niet eens meer mee!
Ik ben nog iemand die plezier heeft van z'n auto en het rijden.
En niet alleen naar de centen en het milieu kijkt! Dat is precies waar deze auto voor bedoelt is, van A naar B zo goedkoop mogelijk!
Positief:
Geluidsinstallatie, klinkt goed.
Stuurwielbediening, handige verlichte functies
6 bak, hoewel de 6 een soort ''overdrive'' is
Negatief:
Remmen, je hoeft ze maar aan te raken en je zit al met je neus tegen het stuur! Waardeloos... Waar is de doseerbaarheid gebleven?
Motor, veels te klein en nerveus... eenmaal op snelheid gaat het wel maar dit is toch geen normaal auto rijden meer zoals het hoort? Met een tandemasser erachter even snel de rotonde op is terug naar de 1e versn. Anders valt ie dood.
Stoelen, hard en weinig steun
Afstemming motor-versnellingsbak, erg nerveus en bokkig.
Ik wil hier wel even duidelijk maken dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van de auto hier los van staan! Dat heeft niks met mijn slechte ervaring te maken.
Ik raad 'm in ieder geval sterk af aan iemand die een echte rijdersauto zoekt.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee