AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Opel Astra Sports Tourer 1.6 Turbo Business Executive (2019)
Uitvoering | Astra Sports Tourer 1.6 Turbo Business Executive |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Terug naar de Astra K
Na de Volvo die niet beviel vanwege het trekken naar rechts terug bij Opel, de Astra k vind ik gewoon een erg fijne auto. De k hatchback met 1.4t 150 pk en automaat had ik niet weg moeten doen. Nu met twee kids is de station de beste optie al vind ik hem niet echt mooi. Maja na de Volvo V40 2.0t4 190 pk gaan zoeken naar een mooi 1.6t 200 pk Astra k station. Een mooie en nette gevonden. En ja deze is echt sneller dan de Volvo het blok is gewoon veel fijner geholpen door de bak met een niet al te lange eind overbrenging is dit echt een leuke auto.
PRIVATE LEASE Opel Astra
Vergelijkende test
Triotest ruime stationwagons als occasion: Ford Focus - Renault Mégane - Opel Astra
Achtergrond
Koper van een tweedehands Opel Astra zoekt vooral op handbak en trekhaak
Op Zoek Naar
Deze recent nog razend populaire stationwagons koop je nu voor €10.000
Occasiontest
Nuchtere stationwagons voor €15.000: occasiondubbeltest Opel Astra vs. Fiat Tipo
Praktijkverbruik