Opel Astra Sports Tourer 1.4 Turbo Online Edition (2017)

Opel Astra Sports Tourer 1.4 Turbo Online Edition (2017)

UitvoeringAstra Sports Tourer 1.4 Turbo Online Edition
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2021

Eerste jaar zit er op

Ruim een jaar nu rijden we in de witte Astra automaat. Hij voldoet prima aan de verwachtingen. Een hele fijne reistauto, al rijden we er over het algemeen niet hele lange stukken mee. Voor woonwerkverkeer wordt de fiets gebruikt.
Alle luxe die je wenst zit er bijna op, ik mis eigenlijk niets. Alleen voorruitverwarming was een leuke extra geweest. Wat heerlijk is, is de mogelijkheid om Apple Carplay te gebruiken, heerlijk met google maps navigeren echt perfect. Nooit meer een verouderd navigatiesysteem!
Wat ook zo fijn is, is weer een automatische versnellingsbak, deze 6 traps automaat laat je heerlijk relaxed op snelheid komen en "vergist" zich eigenlijk nooit.
Net voor de zomer eerste beurtje gehad na 10.000 km te hebben gereden. Wat vloeistoffen aanvullen/vervangen en dat was het dan.
Naar Duitsland afgelopen zomer met de caravan erachter....wow wat een verschil met t.o.v. de Octavita. Met alle gemak onderweg, altijd wat over voor een vlotte inhaal actie, ik zeg dit is wel een blijvertje.
Zijn er dan geen minpunten...nou ja wel...opbergruimte, daar blinkt de Opel niet in uit. Vakje voor zonnebril of iets dergelijks is niet echt te vinden. De kaartenvakken zijn niet heel groot.
Al met al heel blij na 1 jaar rijden met de Astra...als het zo door gaat...dan blijft ie nog wel even.

PRIVATE LEASE Opel Astra