Opel Astra Cabrio 2.2i-16V (2002)

Opel Astra Cabrio 2.2i-16V (2002)

UitvoeringAstra Cabrio 2.2i-16V
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2012

Laat het cabrioweer maar komen.

Sinds deze week in het bezit van een fraaie Opel Astra cabriolet 2.2 uit 2002. Met pijn in mijn hart heb ik mijn Fx ingeleverd en rijd nu rond in de cabrio. Afgelkopen maandag kon dat al makkelijk met de kap open (2 januari!!!!) en dan is het toch wel weer erg lekker om cabrio te rijden, was weer een paar jaar geleden. Ik heb hem gekocht bij Vakgarage Bodegraven en hij is keurig afgeleverd (ik kan deze zaak zeer aanraden!) Na nogal wat problemen met de aflevering van mijn FX35 (elders geleverd!) ben ik zeer critisch geworden en heb de wagen voor en na aflevering goed na gekeken. Aan al mijn wensen is voldaan en strak gepoetst staat hij voor mijn deur. De wagen in geleverd met fraaie standaard originele LM velgen met winterbanden. Daarbij zit ook een spikplinternieuwe set Dezent velgen met zomerbanden. Op mijn wens is een Brodit Iphone houder ingebouwd en is de wagen voorzien van een uitgebreid Parrot systeem. Alles werkt en de wagen rijdt vlot en makkelijk. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn aankoop. Laat het mooie weer maar doorkomen!!!

PRIVATE LEASE Opel Astra