Opel Astra 1.4 Essentia (2005)
Uitvoering | Astra 1.4 Essentia |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Het betreft de goedkoopste uitvoering van de Astra. Ik heb nog de volgende opties: sportstoelen, ECC, armsteun en radio met bediening op het stuur. De Astra is van zichzelf al goed uitgerust, met airco, een rijtje airbags. De sportstoelen heb ik gekozen omdat ik de gewone stoelen niet lekker vind. Daarbij heb ik voor de Essentia gekozen omdat de Enjoy versie niet veel toevoegt, alleen aan het uiterlijk maar dat maakt mij niet zoveel uit (o.a. gekleurde spiegels e.d) De Elegance is voorzien van regensensor en omdat ik vrij lang ben zit de spiegel dan op een beroerde plek. Daarom is het de essentia geworden.
Motorisch gezien is deze 1.4 beter dan de 1.4 uit de Golf. Hij trekt beter, maar het is nog steeds geen scheurmonster, maar dat hoef ik ook niet. Ik heb deze motor uit zelfbescherming gekozen, en ik rij nog heel makkelijk boven de 140km/h. Erg zuinig is tie nog niet, 1 op 12 a 13 haal ik volgens de boordcomputer.
Problemen heeft de Astra nog niet gehad, uiteraard!
geen
PRIVATE LEASE Opel Astra

Opel Astra 1.6 Temptation, Airco, Cruise control, Trekhaak, Automaat
- 2007

Opel Astra GTC 1.4 Edition - Airco I Sport velgen I Comfort pakket I Trekhaak I Dealer onderhouden
- 2006

Opel Astra 1.6 Temptation|IJSKOUD AIRCO|LAGE KM MET NAP|TOP ONDERHOUDEN