Opel Ampera-e 60kWh Business Executive (2020)

Opel Ampera-e 60kWh Business Executive (2020)
Opel Ampera-e 60kWh Business Executive (2020)Opel Ampera-e 60kWh Business Executive (2020)Opel Ampera-e 60kWh Business Executive (2020)Opel Ampera-e 60kWh Business Executive (2020)Opel Ampera-e 60kWh Business Executive (2020)

UitvoeringAmpera-e 60kWh Business Executive
Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2020

Auto rijd geweldig maar_______

De auto zit lekker, rijd geweldig voldoende ruimte alleen als ik had geweten wat I, nu weet had ik hem niet gekocht. De WLTP geeft op 423 km als het weer net zoals opgelopen week onder 0 is neemt dit snel af, je durft je airco niet aan te zetten omdat je dag blij moet zijn dat je net. 2x op en neer naar je werk kunt. Schat dat je dan werkelijk de helft kan rijden.
Tot overmaat van ramp moet de accu naar 90% laad vermogen ivm brandgevaar bij 100% laden. Na telefonische contact met Opel voorlopig geen oplossing in zicht.
OnStar zou verdwijnen dat wist ik ik had dan ook verwacht waar onstar bekend van is is sos knop en oproep naar onstar medewerker voor be restaurant niet meer zou werken, maar OOK ALLE hulp middelen voor elektrische auto zijn verdwenen dit is bij koop niet verteld.
Opel bied €150,- compensatie zoals vermeld bij bnnvara kassa, dit is geen compensatie te noemen. Dealer doet niets maar deze dealer is groot en machtig en klant moet tevreden zijn reken daar maar niet op er is tijdens koop auto wel meer foute en onjuiste info gegeven en auto is zelf dag voor ophalen zonder hiervan melding te die op mijn naam/kenteken gezet.
Hieronder lijst van extra functie’s die bij elektrische Opel met OnStar niet meer werken.
Volgende functies werken niet meer per 31-12-2020

Actieradius:
In km en % accu

Laden
Accu in % hoeveel % is de accu vol
Oplaad status is de auto aan het opladen
Max laadstroom
Oplaad instellingen

Voertuig diagnose rapport

Bandenspanning

Verbruik

Kilometer teller

Oplaad meldingen via telefoon, is de auto aan het opladen, hoeveel % opladen, is het opladen afgebroken.

Navigatie naar voertuig sturen

Laadstation zoeken

Locatie geparkeerde auto

Terugroep actie

Er is voor de 2e keer een terugroep actie.
Accu kan er voor zorgen dat de auto in brand kan gaan.
Je mag op dit moment heel veel niet, niet bij huis zetten, niet in garage parkeren, niet leeg rijden, niet vol laden enz.
Er is een nieuwe accu aangeboden alleen wanneer hij ook komt is de vraag, er zijn geen accu’s !

Tijdje nieuwe accu

Er zit nu een tijdje een nieuwe accu in die op kosten van Opel is vervangen, het bereik is hier weer groter door geworden.
Het opladen gaat nog steeds niet snel, maar het grote bereik compenseert dit voor een gedeelte .

Bijna afscheid

Ik ga bijna afscheid nemen van mijn Opel na ruim 70000 moet ik,toch wel zeggen ondanks de problemen in begin terugroep actie dealer, verdwijnen van on-star zal ik de Ampera gaan missen hij heeft geen mankementen gehad, groot bereiken rijd nog steeds erg comfortabel !
Wie deze auto gaat rijden gaat een hele fijne auto rijden voor gezien het bereik grote ed zal de occasion prijs ook nog te betalen zijn.

10,0