Nissan Qashqai 1.6 Connect Edition (2014)

Uitvoering | Qashqai 1.6 Connect Edition |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
Eerste grote rit.
De auto opgehaald bij de dealer in Heerlen naar huis gereden. Al met al zo'n 200 km. Dan heb je direct het gevoel dat je in een degelijke auto rijdt. Voldoet aan de verwachting van een auto van deze klasse. Al sinds 1974 Datsun/Nissan rijder. Diverse modellen gehad. Cherry, Cherry FII, Violet, 180B, enkele modellen van de Sunny en de Primera. Dus ervaring genoeg.
3 jaar in bezit
Bijna 70.000 km gereden met deze auto. Bevalt uitstekend. Nog geen vervelende dingen meegemaakt met deze auto. Dus buiten het normale onderhoud niets bijzonders. Verbruik bij onze rijstijl is alleszins redelijk te noemen. Gemiddeld over deze 3 jaar zitten we op 1 op 14. Deze auto is ook een uitstekende caravantrekker. Zeker voor onze Beyerland Sprinter 390D met totaalgewicht van 1000 kg.
PRIVATE LEASE Nissan Qashqai

Nissan Qashqai 1.2 Connect Edition Trekhaak Pano Navi Camera NAP
- 2014

Nissan Qashqai 1.6 Connect Edition Trekhaak I Panoramadak I 1e Eig I NL-Auto I NAP I Climate I Cruise I Camera I Navi I Bluetooth
- 2010

Nissan Qashqai 1.2 Tekna Pano l 360 Camera l Navi l Clima l Cruise