Nissan Micra IG-T 92 N-Design (2021) #2
Uitvoering | Micra IG-T 92 N-Design |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Vakantie ervaring
Nissan Micra 0,9 10 dagen gehuurd op Lefkas. Als auto techneut rijdt ik in veel verschillende auto’s..en overal is wel iets over te vertellen..maar bij deze auto wil ik mijn ervaring toch echt wel even delen.
Over uitstraling en comfort kan en wil ik geen mening geven ..je houdt er van of niet, maat rijdend met deze auto kan ik wel een mening geven die je mee kan nemen als je een Nissan Micra 0.9 overweegt:
De Micra 0,9 trekt voor geen meter..kan bijna niet inhalen ..rare verhoudingen toeren en vermogen. (Turbo..voor zover aanwezig) komt er pas heel laat in en doet dan vervolgens ook bijna niets.
Ik stond voor een voorrangsweg te wachten om op te rijden...deze weg liep misschien 2 of 3 procent omhoog..ik geef normaal gas..en rij op..en de auto trekt het gewoon niet..ik versnel nauwelijks ...en als er ook maar, zoals hier in Griekenland,een klein beetje bergachtig wordt..kom je niet in zijn tweede versnelling..
Ik heb hier in de test ook iets over gelezen..maar daar wordt het natuurlijk niet zo genoemd zoals je het in dit geval zou moeten noemen. Zwaar K..!!!
Ik ken van verschillende merken..ook Renault..de 0,9 motoren..maar deze Nissan..bahbah..wat een vervelend autootje. Nu is Nissan nooit mijn merk geweest..maar deze motor pff verschrikkelijk..en ik durf echt te zeggen..in sommige situaties levensgevaarlijk!
Nu kan ik gaan onderzoeken waarom dit motortje niet doet wat hij moet doen..maar
Dat weten ze bij Nissan wel denk is..geloof wel dat hij zuinig is..op rechte NL wegen 80 km/h niet inhalen.
Zo..dit is in een notendop wat ik kwijt wilde over het laatste model Micra 0,9
En nee..de ECO knop was niet ingeschakeld (zat er niet op) en er was geen technisch mankement en ik kan echt wel rijden😉.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Nissan Micra 0.9 IG-T N-Connecta | Parkeercamera | Navigatie
- 2018

Nissan Micra 0.9 IG-T Tekna *BOSE* Camera, Keyless, Lane Assist, 17" LMV, Navi, DAB, Org. NL + NAP
- 2018

Nissan Micra 0.9 IG-T 90PK N-Connecta Navigatie, Rondomzichtcamera, Dodehoekdetectie, Parkeersensoren Achter
- 2017