AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Nissan Juke DIG-T 117 Tekna (2020)
| Uitvoering | Juke DIG-T 117 Tekna |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2020 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 25.000 km |
| KM-stand laatst | 26.000 km |
Aanschaf Nissan Juke - 1e 1000KM
Na lang twijfelen tussen Toyota CHR & Ford Puma. Een Nissan Juke uit 2020 met 25.000 op de teller aangeschaft incl Tekna pakket en trekhaak.
Tot nu toe erg blij mee, verbruik op eco modus is 4.8 per 100. Maar is sport-modus kan het snel oplopen naar 10 per 100. Verschilt dus enorme qua rijstijl.
Een heerlijke auto met voldoende ruimte. Het Tekna pakket met adaptive cruise control o.a. is er fijn voor langere ritten. Deze zomer eerste grotere reis maken en dan nieuwe ervaringen delen. Dan hebben we ook de eerste APK gehad.
PRIVATE LEASE Nissan Juke
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Nissan Juke (2019-2024) - Occasion Aankoopadvies
Koopgids

Dit zijn de vijf beste compacte SUV & Crossover occasions tot € 15.000
Autotest

Test: Nissan Juke Hybrid - zo rijdt Juke met hybridesysteem Renault
Nieuws

Prijs Nissan Juke Hybrid bekend, in augustus bij de dealer
Nieuws

![Nissan Juke 1.0 DIG-T Business Ed. Aut. [ Navi Camera Stoelverwarming PDC ]](https://cdn.autotrack.nl/cdn-cgi/image/width=320/58765083/0-a1713f33c8097a9bf21e20c5ac5d3c33.jpg)