Nissan Juke DIG-T 114 N-Connecta (2024)

Nissan Juke
Nissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan JukeNissan Juke

UitvoeringJuke DIG-T 114 N-Connecta
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2024
Jaar van aanschaf2024

Heerlijke auto.

• 5 km

Heel fijne auto, al eerder een Juke gehad maar nu de automaat hybride. Heerlijk zuinig en na 5 minuten gewend. Auto rijdt geweldig.

Een maandje verder.

Nog steeds zeer tevreden over de auto, rijdt erg zuinig en de automaat doet het prima. Nog geen mi dere ervaringen te melden. Las dat een andere gebruiker de stoelen niet fijn vind, ik vind ze geweldig, ligt wellicht toch ook aan he postuur. Verder las ik dat de bijrijder wat problemen heeft met de gordel, dit onderschrijf ik zit idd veel te diep.

Nog steeds heel zuinig.

Auto rijdt nog steeds heel zuinig, af en toe 2 keer moeten starten omdat de versnellingsbak blijft knipperen. Tevens wat mindere ontwaseming aan bestuurderszijde. Gaat opgelost worden met service.
Dus nog steeds tevreden.

10,0