Nissan Juke DIG-T 114 N-Connecta (2021)
Uitvoering | Juke DIG-T 114 N-Connecta |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
Net een week in bezit
Erg tevreden met de Juke. Ik heb vandaag de eerste tank leeggereden. Verbruik viel wat tegen, vooral gezien 200km ervan snelwegkilometers waren. De auto is verder fenomenaal, zeker voor de prijsklasse. Met deze variant heb ik alles wat ik aan opties wilde voor een 'normaal' bedrag. Ruime achterbak, niet te slome motor, net wat bijzondere looks, erg tevreden. Gekozen voor de zwarte kleur, wat hem nog net een stukje stoerder maakt. Ik gebruik de D-Mode voornamelijk in ECO. Je merkt echt verschil tussen de verschillende standen, Sport pak ik als ik haast heb. De turbo lijkt eerder op te pikken, waardoor je snel bij het stoplicht wegknalt. Met passagiers in de auto vind ik hem dan wel te nerveus en rijdt ECO soepeler. Bij een proefrit zeker even de verschillende standen proberen, het verschil is erg merkbaar en bepalend voor het rijgedrag. Erg tof dat je deze keuzes hebt en met een druk op de knop kunt aanpassen. Ik ga net zoals mijn vorige twee auto's het verbruik bijhouden, dus ik ben benieuwd hoe de komende beurten gaan zijn.
PRIVATE LEASE Nissan Juke