Nissan Almera 1.5 Ambience (2002)

Uitvoering | Almera 1.5 Ambience |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Afgelopen zaterdag (26-04-2008) heb ik dan eindelijk een Nissan Almera aangeschaft. Ik ben een enorme fan van Nissan en zal geen ander merk willen. Ik heb bijna 2 jaar in een Nissan Sunny gereden. Deze was bewerkt door vandalisten en had parkeerschade. Ik was er op uitgekeken, motorisch is de Sunny perfect alleen aan zijn jasje begon ik me te irriteren. Op marktplaats van ik een Nissan Almera 1.5 Ambience uit 2002. Hij had nog geen 57.000 km gelopen. En ziet er perfect uit.
Hij is nog z.g.a.n. Ik kan nog niet echt beschrijven wat me nou wel of niet bevalt, daar heb ik de auto nog te kort voor.
Op een remschijf van de Almera blijkt een beetje roest te zitten, hij gaat hiervoor naar de garage. De garage geeft aan dat hij harstikke goed remt en dat het geen kwaad kan. De auto maakt hierdoor bij bepaalde manouvres een slijpend geluid en dat wil ik verholpen hebben.
Een schanier van een opbergvakje is gebroken en word aankomende woensdag gemaakt, net als 1 van de 2 hoedeplank haakjes want die was ook afgebroken.
Verders zijn er geen problemen de auto is nog zo goed als nieuw.