Mitsubishi Outlander PHEV Instyle (2013) #7
Uitvoering | Outlander PHEV Instyle |
Bouwjaar | 2013 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Mitsubishi PHEV
Ik heb deze auto nu 2 weken en gekocht omdat ik natuurlijk veel van de overheid terug krijg.
Uit de ervaring met onze vorige outlander durfde ik het wel aan om hem zonder proefrit te kopen. Wat een fijne auto om in te rijden, heerlijk stil en heel veel vermogen.
Wij rijden dagelijks voor het werk ongeveer 35 km en dat kunnen wij dus steeds elektrisch rijden de benzine meter zakt dan ook bijna niet.
We zijn een keer naar mij zus geweest dat was totaal 250 km en dan zakt de meter wel wat sneller, tot dat ik erachter kwam dat de tank maar 45 liter inhoud heeft en onze vorige 63 liter inhoud en dan is het wel logisch dat het wat sneller zakt. We hebben nu 1020 km gereden en getankt voor 50 euro en dat voot een auto die lekker groot en ruim is en zwaar.
Zetten we de airco uit dan kunnen we 45 km elektrisch rijden inplaats van 35 km.
Het interieur:
Van binnen veel leuke speelgoed, de radio bevalt mij prima, de navigatie moest ik eerst even erg aan wennen zeker als je een tomtom gewent bent en ik hoop dat ik nog een andere stem erop kan zetten inplaats van de bekakte dame.
Achteruitcamera is wel wennen en ik mis toch wel even de piep erbij, maar dat is persoonlijk.
De telefoonbediening ben ik nog niet gelukkig mee, maar daar heb ik ook nog niet echt veel in verdiept dat moet ik nog doen.
De bediening van alle knopen zoals verlichting dat was verder niet moeilijk dat was en is bijna het zelfde als onze vorige outlander.
Wat ik leest van andere dat er geen verlichting in de bedieningsknopen van de ramen zit vindt ik ook een misser, maar onze vorige had het ook, dus ik was er al aan gewent.
Wat ik zelf mis voor een auto van deze prijsklasse is een zelf dimmende binnenspiegel.
Over de buitenkant kan ik kort zijn wij vinden hem mooi, we hebben nog wat extra erop laten zetten zodat wij vinden het wat luxer er uit ziet.
Ik zal proberen regelmatig even een update te geven van deze heerlijk reiswagen.
Peter

Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Instyle | Schuifdak | Leder | Trekhaak | Stoelverwarming | Camera | Xenon | Navigatie | Keyless | Climate control | Cruise control
- 2013

Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Instyle+ Ecc Adaptive Cruisecontrol Leer Schuif/Kanteldak Xenon Achteruitrijcamera Pdc Lm Velgen Trekhaak***Dealer Onderhouden***
- 2014

Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Instyle - leder - navigatie - camera - open dak