Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ (2013) #25

autoreview

Mitsubishi Outlander PHEV
Mitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEVMitsubishi Outlander PHEV

Signalement

UitvoeringOutlander PHEV Instyle+
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2019
KM-stand bij aanschaf180.000 km
KM-stand laatst215.000 km
Lezerswaardering: 46%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Gewoon goed

 • 180.000 km

Na mijn Ford Escape binnen 1 jaar voor de 3e keer naar de garage te hebben gebracht, wilde ik perse weer een Japanner. Ik had daarvoor jaren probleemloos in aan Mitsubishi ASX gereden en was klaar met het gedoe.
Aangezien wij een gezin zijn met 4 incl. een grote hond, was de keuze snel gemaakt. Na een paar proefritjes in de Outlander PHEV was mijn enige kritiek dat een actieradius op elektriciteit van 23 Km een lachertje is. Voor de rest zit alles er op en aan en werkt het allemaal probleemloos.
Als je korte ritjes maakt, is de auto uiteraard heel zuinig. Geregeld hoef ik pas na bijna 1 maand weer te tanken, omdat ik de rest van de tijd op elektriciteit rijd. De wegenbelasting is nog steeds erg gunstig en de auto zelf is zeer ruim, heeft bijzonder goede stoelen, een dijk van een audio-systeem, schuifdak, elektrische achterklep, etc. etc.
Hoe die Japanners het doen weet ik niet, maar mocht je twijfelen...gewoon doen.

Toch maar niet,,.

 • 215.000 km

Wat een ramp is electrisch rijden als je accu continue in bereik afneemt. Toen ik 'm kocht kon hij nog maar 30km op een volle accu, inmiddels 2 jaar verder haal ik net 14 km. Dit betekent in praktijk letterlijk dat voordat ik op de snelweg ben, de accu alweer leeg is. Of even naar het bos, even winkelen, etc. Je bent dus continue je auto ergens aan het opladen, omdat hij dan alweer leeg is. Waardeloos. Het enige voordeel is de lage wegenbelasting, maar daar had ik 'm niet voor gekocht.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens