Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ (2013) #13
Uitvoering | Outlander PHEV Instyle+ |
Bouwjaar | 2013 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Naar de eerste beurt
Eerst héél lang op moeten wachten maar daarna werd onze PHEV door Renses in Alkmaar eindelijke geleverd. De levertijd was aanzienlijk opgelopen door problemen in de batterijen /accus. Was vervelend, begrip voor de dealer en de situatie, maar er zat wel haast achter. Een grote zorg werd dan ook wel of de auto wel "goed" is.
De auto bevalt super en is erg goed! Inmiddels 2 x een vakantie trip mee gemaakt.
Verbruik op lange stukken wel hoog, en veel vaker tanken door de kleine tank. Voor ons normaal gebruik kunnen we veel elektrisch rijden hoewel het maximale elektriche kilometers nog nooit gehaald is. Meestal maar ongeveer 32 kilometer.
gebreken: Met de remote control en app wel wat gedoe en onhandig maar werkt inmiddels weer super.
Rijden: heel stil en heel krachtig, echt fijn om in te rijden/cruisen.
Leuk; omdat het een "zuinige auto" hoort te zijn ga je steeds bewuster kiezen om toch zuiniger te gaan rijden en meer elektriche kilometers te maken.
Onderhoud
eerste beurt gehad, géén problemen en lekker gewassen door onze dealer! Vond ik heerlijk!
Plaatje is blauw maar we rijden een zwarte. Wel een nadeel maar ook wel weer een bevestiging van de goede keuze.....zie ze wel héél veel rijden.
Vul nu de lijst in, maar alles is uitmuntend. De gebruikskosten zijn hoger dan verwacht maar zo wie zo héél laag door de bijtelling en géén wegenbelasting, alleen het tanken op lange stukken hadden we anders ingeschat.
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties5
- Comfort5
- Kosten5
Uitgelicht aanbod

Mitsubishi Outlander 2.4 Edition Two 4WD AUT. | navigatie | beige leder | schuifdak | trekhaak | 7 persoons | camera
- 2012

Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Instyle NL-Auto / Trekhaak / Leder / Cruise
- 2013

Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Automaat AWD Instyle | Origineel NL | Navi | Clima | Cruise | Leder+Verwarmd+Elek.Verstel | Keyless Entry | Pdc V+A+360 Camera | Licht+Regensensor | Privacy Glass | 18''lm | Trekhaak
- 2015

Deze (plug-in) hybride ex-bijtellingsknallers koop je voor 10.000 euro