Mitsubishi Outlander 2.0 2WD Intro Edition (2011)

Uitvoering | Outlander 2.0 2WD Intro Edition |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
aanschaf Mitsubishi Outlander 2.0 intro edition 2
Op 14 december 2011 afscheid genomen van mijn Mitsubihi Galant Station uit 1999 met 252.000 probleemloze kilometers en mijn nieuw gekochte Mitsubishi Outlander 2.0 intro CVT opgehaald bij Mitsubishidealer Luveto bv in Spijkenisse. Prima geholpen door de medewerkers en tegen een scherpe prijs de auto aan geschaft. Want het de versie 2012 staat al weer ter trappelen. Ik heb niet veel toeters en bellen aangeschaft, de extra's hebben zich slechts beperkt tot een afneembare trekhaak en een protection pack voor bescherming van zijdeuren, achterklep en een rubberen mat in de bagageruimte.
Heb nu de eerste 100 km gereden. De eerste indrukken zijn de rust in de auto, de goede zit en de forse ruimte. Bij het accelereren is het geluid motor en CVT automaat nadrukkelijk aanwezig. Dit verdwijnt nagenoeg als de auto op de gewenste snelheid is. Het rijgedrag is koersvast en rustig. Veel rustiger dan bv de Toyota RAV 4 waar ik eerder een proefrit mee heb gemaakt.
De auto straalt de gebruikelijke Mitsubishi degelijkheidheid uit in de techniek, materialen en afwerking.
Zodra er meer ervaring is meld ik mijn bevindingen
PRIVATE LEASE Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Instyle+
- 2013

Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Instyle, Camera, Navigatie, Schuif-kanteldak, Nap.
- 2013

Mitsubishi Outlander BWJ 2013 2.0 PHEV Instyle+ AUTOMAAT | TREKHAAK | LEDER | STOELVERW. | SCHUIF PANODAK | ADAPTIVE CRUISE | NAVI | CLIMA | PDC | LMV