Mitsubishi Lancer 1.5 GLX (1987)

autoreview

Mitsubishi Lancer 1.5 GLX (1987)

Signalement

UitvoeringLancer 1.5 GLX
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1987
Jaar van aanschaf2002
KM-stand bij aanschaf120.000 km
KM-stand laatst160.400 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

APK keuring

 • 160.400 km

Voor de APK keuring heeft de Mitsubishi Lancer een klein roestplek achter wat helaas tot laswerk heeft geleid. De afgelopen 6 jaar steeds zonder mankementen door de APK gekomen. Nu de auto inmiddels bijna 35 jaar wordt zie je ze steeds minder. De Mitsubishi loopt heel rustig en het verbruik van 1:14 vind ik voor een auto van die leeftijd heel acceptabel. De Mitsubishi is nu bijna 20 jaar in ons bezit en in die periode is er slechts 40.000 kilometer meer gereden. De grootste kostenpost was de koppakking die werd veroorzaakt doordat de radiateur was verstopt. Helaas toen net iets te lang mee doorgereden. De koppakking is toen (2002) gemaakt.
Toen wij deze Mitsubishi kregen reden er nog genoeg van deze auto's rond. Dit is inmiddels niet meer zo. Iedere keer is het leuk als je Mitsubishi (Lancer of Colt) van deze leeftijd nog ziet rijden.
De Misubishi loopt als "de gestaalde perfectie" zoals daarmee in het verleden werd geadverteerd. Het rijden is prettig de motor loopt heel rustig. Wij gebruiken de Mitsubishi vooral voor plezier ritjes in de buurt. Voor dagelijks gebruiken hebben wij een Toyota Corolla Verso.
De Mitsubishi heeft 2 standen voor de bestuurdersstoel. De zit is prettig en de stoelen (GLX uitvoering) voelen stevig aan. De afgelopen jaren weinig uitgegeven aan onderhoudskosten. omdat er ook maar weinig kilometers zijn bijgekomen. Afwachten hoe het de komende jaren verder gaat met deze Mitsubishi lancer.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.