Mitsubishi Lancer 1.5 GLX (1987)

Uitvoering | Lancer 1.5 GLX |
Bouwjaar | 1987 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
APK keuring
Voor de APK keuring heeft de Mitsubishi Lancer een klein roestplek achter wat helaas tot laswerk heeft geleid. De afgelopen 6 jaar steeds zonder mankementen door de APK gekomen. Nu de auto inmiddels bijna 35 jaar wordt zie je ze steeds minder. De Mitsubishi loopt heel rustig en het verbruik van 1:14 vind ik voor een auto van die leeftijd heel acceptabel. De Mitsubishi is nu bijna 20 jaar in ons bezit en in die periode is er slechts 40.000 kilometer meer gereden. De grootste kostenpost was de koppakking die werd veroorzaakt doordat de radiateur was verstopt. Helaas toen net iets te lang mee doorgereden. De koppakking is toen (2002) gemaakt.
Toen wij deze Mitsubishi kregen reden er nog genoeg van deze auto's rond. Dit is inmiddels niet meer zo. Iedere keer is het leuk als je Mitsubishi (Lancer of Colt) van deze leeftijd nog ziet rijden.
De Misubishi loopt als "de gestaalde perfectie" zoals daarmee in het verleden werd geadverteerd. Het rijden is prettig de motor loopt heel rustig. Wij gebruiken de Mitsubishi vooral voor plezier ritjes in de buurt. Voor dagelijks gebruiken hebben wij een Toyota Corolla Verso.
De Mitsubishi heeft 2 standen voor de bestuurdersstoel. De zit is prettig en de stoelen (GLX uitvoering) voelen stevig aan. De afgelopen jaren weinig uitgegeven aan onderhoudskosten. omdat er ook maar weinig kilometers zijn bijgekomen. Afwachten hoe het de komende jaren verder gaat met deze Mitsubishi lancer.
- Betrouwbaarheid4
- Prestaties4
- Comfort4
- Kosten4
Lezersreacties (2) (gesloten)
De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.