Mitsubishi Galant 1.8 GL (1989)
Uitvoering | Galant 1.8 GL |
Bouwjaar | 1989 |
Jaar van aanschaf | 1997 |
Alles bevalt mij aan deze auto. Ik moet wel zeggen dat de vorige eigenaar de auto zeer secuur de beurten heeft gegeven en dat de auto dus in zeer goede conditie was. Ik kocht de auto in 1997 en heb in 7 jaar bijna 100.000 km gereden. Wat heb ik met deze auto voor narigheid gehad? Nieuwe banden, een nieuwe uitlaat (vorig jaar) twee ashoezen en vorig jaar een nieuwe accu. Dat is alles! Het enige wat vrij prijzig was, was toen ik bij 100.000 km de grote beurt liet doen met disributieriem vervangen. Dat moest toen in twee gedeeltes omdat ze geen spanners op voorraad hadden. Kostte me 800 Euro. De auto is gerieflijk, ruim en brengt je overal probleemloos. Nu, na zeven jaar zoek ik iets anders. En steeds, wanneer ik, na een proefrit, in de oude kar naar huis rijd denk ik: Dit rijdt fijner dan die van daarnet en dan gaat het dus niet door. Het zal dus wel weer een Galant worden, maar dan een nieuwer type.
GEEN