Mitsubishi Eclipse Cross PHEV First Edition (2021) #2

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV
Mitsubishi Eclipse Cross PHEVMitsubishi Eclipse Cross PHEVMitsubishi Eclipse Cross PHEVMitsubishi Eclipse Cross PHEVMitsubishi Eclipse Cross PHEVMitsubishi Eclipse Cross PHEVMitsubishi Eclipse Cross PHEVMitsubishi Eclipse Cross PHEVMitsubishi Eclipse Cross PHEVMitsubishi Eclipse Cross PHEVMitsubishi Eclipse Cross PHEVMitsubishi Eclipse Cross PHEVMitsubishi Eclipse Cross PHEV

UitvoeringEclipse Cross PHEV First Edition
Bouwjaar2021
Jaar van aanschaf2021

Bezoek Italië, Umbrie

Tijdens onze vakantie naar Italië hebben wij ruim 4400 km afgelegd. Het verbruik was tussen de 1:14 en 1:15, de auto is niet aan een laadpaal geweest. Onze rit was vanuit Nederland naar München voor een bezoek aan het BMW museum. Vanuit München over de Grobglocknerstrabe (tolpas) in Oostenrijk naar Italië. Tijdens deze bergrit klom onze auto moeiteloos naar boven en tijdens het dalen werd de rijaccu weer bijgeladen. Doordat er tijdens het afdalen op de elektromotoren werd geremd moest er weinig worden bijgeremd, het was een beetje spelen met de remkracht instellingen. Tijden ons verblijf in Umbrie een groot aantal locaties bezocht en daarna via Zwitzerland, Frankrijk, Duitsland terug naar Nederland. Onze reis was 18 dagen en wij verblijven in verschillende hotels. Voor sommige straatjes in de Italiaanse dorpjes was het weleens pasen en meten. Ook bij ons werkt het WiFi Remote73… heel slecht, er komt de melding “verouderd toegangs”. Onze vorige auto was een Mazda CX5, ook een goede reiswagen maar de Mitsubishi Eclipse Cross komt wat robuuster over. Ons woonhuis zonnepanelen en een laadpunt. Vanaf eind 2021 tot heden heeft de auto bijna 1000 kWh geladen, de eerste km maken wij altijd elektrisch.