Mitsubishi Colt 1.3 Comfort (2002)
Uitvoering | Colt 1.3 Comfort |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Bij inruil van de zeer compleet uitgevoerde Galant 2.0 met LPG van eind 1996 op de Colt 1.3-16V Xplod Airco konden we een geweldige deal maken en nieuw gaan rijden sinds 01-11-2002.
De prestaties zijn uitstekend voor dagelijks gebruik (we hebben o.a. nog een Toyota MR2 2.0 voor de mooie dagen) en het verbruik valt flink mee!
Het weggedrag is meer dan uitstekend en hetzelfde geldt voor de tegenwoordig standaard gemonteerde GTi-stoelen en ook de algehele aankleding is heel mooi met de blauwe bekleding en wijzerplaten, lederen sportstuur en pookknop, de diepglanzende lichtmetalen velgen tot aan de airbags en airconditioner.
Echt een aanrader dus. Wijzelf overwogen onlangs deze Colt weer in te ruilen op een nieuwe Colt Shogun (heeft hetzelfde pakket maar dan ook nog met elektrische raambediening en verstelbare/verwarmde buitenspiegels), maar hebben vanwege de aanschaf van een 900 kg zware beladen Knaus caravan een nieuwe Space Star 1.6 Shogun besteld. Ook in dit geval kwam de prima restwaarde van de Mitsubishi weer goed van pas!
Eigenlijk geen, hoewel de ietwat corroderende velgen (onder de blanke laklaag) zeker een aandachtspunt is voor Mitsubishi in Nederland.
Wij zijn ook zeker niet de enige die dat hebben, maar... 36 maanden fabrieksgarantie zal dit vast wel oplossen (voor de volgende eigenaar).
PRIVATE LEASE Mitsubishi Colt