AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC Business Solution (2020) #3
Uitvoering | EQC 400 4MATIC Business Solution |
Bouwjaar | 2020 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Rust en elegance
Auto is comfortabel en stil. Aan de binnenzijde heel mooi afgewerkt. Prestaties voldoen aan de verwachting. Afgelopen jaar 2x onderweg getankt zonder problemen.
Een minpuntje is de wegligging. Door het gewicht kan de auto een verkeersdrempel slecht hebben. Op de snelweg verliest de auto bijna zijn grip als er een hobbel in de bocht zit.
10,0
![Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC Luxury 80 kWh [ Adapt.cruise Schuifdak Sfeerverlichitng ]](https://cdn.autotrack.nl/cdn-cgi/image/width=320/57661565/0-ced108bef8ce7da4c293dc7fbc26ff9e.jpg)
- 2020
€ 31.445

Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC AMG Line 80 kWh Rijassistentiepakket schuifkanteldak, stoelen met memory, Head-up display
- 2023
€ 55.895

Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC 408 PK Premium Plus 80 kWh, Panorama Dak, Burmester, 21 inch, LED
- 2020
€ 32.950
Praktijkverbruik
Zo ver komt de Mercedes-Benz EQC in de praktijk
Autotest
Praktijkervaring Mercedes-Benz EQC: plezier terecht van korte duur?
Nieuws
Laadsnelheid Mercedes-Benz EQC verhoogd