Mercedes-Benz E 400 CDI Avantgarde (2004)
Uitvoering | E 400 CDI Avantgarde |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
ik heb lang moeten wachten om deze auto te kunnen aanschaffen.
vanaf het moment dat ik in de auto zat en er een testrit mee maakte was ik verliefd op de auto de kracht die de motor levert is gewoon fenomenaal de 260 paarden die hun werk doen en de 560NM!! je wordt gewoon je stoel in gedrukt,
de auto is uitgerust met het avantgarde pakket en er zit veel extra\'s op zoals:
elec. stoelen met memory,inklapbare spiegels,luchtvering,grootbeeld navi,verwarmbare stoelen,lederen stuur met hout,4 zone airco,amg velgen,amg uitlaten,enz. de auto zit bomvoll
volop luxe in deze auto de luchtvering is ook zo een mooie optie gewoon heerlijk om mee te rijden deze auto is gewoon in alle opzichten goed gemaakt ik ga nog vele kilometers meemaken met deze super auto en ik hoop dat ik een goede indruk en genoeg informatie heb achtergelaten voor de mensen die ook zo een auto willen aanschaffen
ik heb niet echt veel problemen gehad met deze auto 2 dingen
-automaat deed een beetje raar na de pook in de D te hebben gezet hoort de auto naar voren de gaan maar dat deed die niet pas toen ik gas gaf maar gelukkig is dat verholpen door de garantie
-lichtstoring

Mercedes-Benz E-klasse Combi 500 Elegance 4-Matic 4x4 YOUNGTIMER!!
- 2004

Mercedes-Benz E-klasse 200 K. Avantgarde - 70469 KM - Unieke staat
- 2003

Mercedes-Benz E-klasse Combi 320 255 pk Avantgarde / 7-Zitter/ Xenon/ Leder/ Sport-Stoelen/Stoel.Verw/ Harman&Kardon/ Trekhaak/ 16'' LMV
- 2004