Mercedes-Benz CLS 320 CDI (2008)
Uitvoering | CLS 320 CDI |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
Eerste indruk
Wat een pracht van een wagen! Ik heb eerst lang zitten zoeken achter een w212 350cdi maar ben dan toevallig een cls tegengekomen een facelift model, zwarte kleur en rode interieur. Dat is juist hoe ik een auto graag heb.
Nu na 9 maanden en 25 000km verder nog altijd verliefd op de wagen, kosten vallen redelijk goed mee en verbruik ook.
Ik heb bij aanschaf motorolie en olie van transmissie laten vervangen voor de zekerheid. Onlangs nog nieuwe bougies en voorgloeirelais vervangen, remblokken voor en achter.
Ook heb ik nieuwe originele 18 inch breedset velgen onder gestoken met 245/40/18 voor en 275/35/18 Hankooks. Wagen remt en stuurt beter hierdoor. Andere set gebruik ik nu als winterset namelijk 245/45/17 met ContiWinter. Wagen sleert makkelijker door met de winterbanden als je ietje teveel op de gas drukt.
Heb nog geen minuut spijt gehad van de aanschaf, zalige wagen om mee te rijden en altijd wel bekijks mee. :)

Mercedes-Benz SLS AMG Coupé 6.3 AMG | Akrapovic-uitlaat, Bang&Olufsen, Leder Exclusief, Stoelverwarming, Memory-pakket, Achteruitrijcamera
- 2010

Mercedes-Benz A-klasse 160 Classic Automaat | Comfort-pakket | Airco
- 2009

Mercedes-Benz M-klasse 280 CDI / Schuifdak / Nette staat / Volledig onderhoud / Younghtimer
- 2008