Mercedes-Benz C 180 Elegance (1998)

Mercedes-Benz C 180 Elegance (1998)

UitvoeringC 180 Elegance
Bouwjaar1998
Jaar van aanschaf2008

wat een verschil !

Na de a klasse wilde ik toch mercedes blijven rijden en mij oog viel al snel op de c klasse w202 nou een even achter internet en ja hoor daar stond die in meppel bij mercedes benz direct.
een week later opgehaald en daar stond die gepoetst en uitgedeukt me toe te stralen, en reed vol trots naar huis wat is deze auto toch uitermate geschikt voor de lange afstanden hier houd ik het toch wel even in uit je stapt gewoon steeds fris uit , de moor is de auto is absoluut geen sprinter op de snelweg komt die het best tot zn recht en hebje helemaal geen klagen . en als ik achter het stuur zit kijk ik uit op die prachtige ster en dat kan me nog steeds niet vervelen de rest trouwens ook niet want heb alleen nog maar de de verlichting van de kachel beding hoeven vervangen 12.50 bij de liam dit is dus goedkoper dan bij een a klasse en voor de rest nog helemaal niks over een maand of twee voor de service beurt en dan praat ik jullie weer bij

Verkocht

Helaas ook bij bij was de roestduivel toegeslagen
Heb omdat ik het de auto nog wel waard vond twee jaar geleden diverse
Herstel acties laten uitvoeren aan het plaat werk hierbij is de motorkap overgespoten is er 1 zijscherm vervangen bumpers achter opnieuw gespoten helaas begon na twee jaar zich weer nieuwe roestplekken zich te ontwikkelen toen maar besloten om voorzichtig naar een andere type mercedes uit te kijken ook heb ik in de tussentijd nog een reparatie aan de versnellingsbak moeten laten uitvoeren bak bleef in z'n drie staan bleek dat er wat rubbertjes vervangen moesten worden kosten waren 60 euro
Ik ga volgende week mijn nieuwe auto ophalen en dat word een gebruikte mercedes benz CLS 320 cdi
Eindconclusie voor de C klasse is
Wat een heerlijke comfortabel reiswagen ook zeer betrouwbaar
En als er iets vervangen moest worden vielen de kosten altijd reuze mee
In tegenstelling tot de a klasse zal ik deze auto wel gaan missen
1 ding viel tegen en dat was uiteindeljk de roest voor de rest
Een echte aanrader !

Wat is er tijdens mijn gebruik defect en vervange

van mijn broer kreeg ik de tip
om ook de onderdelen aan te geven die tijdens het gebruik zijn vervangen dus hierbij

in 2013 kwam ik aardig aan de beurt

Airco pomp
Accu
Veren
Koppakking
bodem klein stukje laswerk in i.v.m. gaatje
versnellingsbak diverse rubbertjes vervangen tientjes werk

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz C-klasse