AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Mazda CX-5 SkyActiv-G 192 4WD GT-M (2015) #2
Uitvoering | CX-5 SkyActiv-G 192 4WD GT-M |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
Super mooie en betrouwbare auto
Sinds de aanschaf Januari 2018 vol trots met deze rode CX5 gereden. Ik had een nieuwe CX3 maar de kofferruimte was te klein, opbergen van rolstoel bij mantelzorg van Pa en tante naar ziekenhuis, tandarts, privé bezoek etc. was zeer ongemakkelijk.
De CX5 was zeer ruim en alles past makkelijk in de kofferbak. Op langere trajecten is het verbruik 1 op 15/16 km en dat voor een 2,5 ltr motor met automaat. Beurten worden tijdig gedaan waardoor de auto altijd start en super loopt. Mijn beste en mooiste auto ooit!
10,0
PRIVATE LEASE Mazda CX-5

Mazda CX-5 2.5 SkyActiv-G 192 GT-M 4WD 192 pk automaat | Full options | Leder | Xenon | Trekhaak | 1.800 kg trekgewicht | Lane assist | Camera etc.
- 2015
€ 19.450

Mazda CX-5 2.0 SkyActiv-G 165 Skylease GT 2WD Trekhaak, Bose, Memory, Stoelverwarming, Cruise
- 2015
prijs op aanvraag