Mazda 6 SportBreak 2.0 CiTD 120pk Touring (2004)
| Uitvoering | 6 SportBreak 2.0 CiTD 120pk Touring |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2004 |
| Jaar van aanschaf | 2004 |
| KM-stand bij aanschaf | 65 km |
| KM-stand laatst | 117.250 km |
Goede punten aan de Mazda 6 zijn zeker zijn betrouwbaarheid, ik heb er in 4 jaar 117000km op zitten en hij heeft het niet 1 keer laten afweten.
Ik leasede de Dynamic versie, deze heeft bovenop de Touring versie, lichtmetalen velgen, uitlaatsierstuk, chrome ringetjes rond de zijknipperlichten en een CD speler (welke ik liet upgraden naar een 6 CD wisselaar)
De diesel met 121PK is ruim voldoende krachtig, bij nat wegdek mist deze versie wel tracktie controle (wielspin).
Het enige waarvoor ik de auto ooit naar de dealer gebracht heb (buiten normaal onderhoud) was een ratelend geluid bij koude motor, dit werd redelijk verbeterd door de klepspeling te regelen, maar helemaal weg is het niet.
Mindere zaken vind ik de kwaliteit van de kunststofpanelen in het interieur, die krassen wel erg makkelijk, vooral zichtbaar in de bagageruimte.
De lak van de velgen gaf ook al snel blaasjes, wat ik bij mijne andere auto (Honda HRV) na bijna 8 jaar nog steeds niet zie.