Mazda 323 Coupé 1.5i GLX (1997)

Uitvoering | 323 Coupé 1.5i GLX |
Bouwjaar | 1997 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Fijne auto
Twee jaar met veel plezier in een rode Mazda 323 rondgereden. Gekocht bij een BOVAG-garage (van Duinen in Nijkerk) met drie maanden garantie. De auto werd afgeleverd met een grote beurt, nieuwe APK en nieuwe banden.
Heb er het eerste jaar geen kosten aan gehad, bij 167.000 km een grote beurt gegeven en gelijk nieuwe APK. De accu was aan vervanging toe en de auto kreeg nieuwe wiellagers en remblokken. Alles bij mekaar een paar honderd euro, maar ja, bij een auto hoort onderhoud.
Vorige week de wagen verkocht en dat ging me echt aan het hart. Heb de wagen weggedaan, omdat ik liever een auto heb met airbags.
Verbruik is me meegevallen; ik reed veel snelweg en dat leverde een verbruik op van 1 op 14 ongeveer.
Al met al een heel fijne auto aan gehad en kan 'm iedereen aanraden. Een echte Mazda, heeft me nooit laten staan. Lekkere stoelen en meer dan genoeg ruimte, heb m'n hele verhuizing ermee gedaan.
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties4