Mazda 3 Sport 2.0 Active (2004)
Uitvoering | 3 Sport 2.0 Active |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Fijne sportief sturende auto
Tot nu toe de auto een goed half jaar in bezit en heeft het tot nu toe uitstekend gedaan.
In maart de APK zonder opmerkingen doorlopen rustig aan gestart met groot onderhoud aangezien er een stuk onderhoudshistorie ontbrak.
Allen de standaard mazda velgen zijn aan het oxideren maar dit schijnt een kwaaltje te zijn van orginele velgen uit de periode 2003-2006. Deze laat ik nog wel eens een keer opnieuw spuiten. Verder niets aan te merken op de auto. Niet een van de zuinigsten maargoed daar koop je natuurlijk ook geen 2.0 voor. Met deze wagen kun je makkelijk een heerlijk stoplichtspintje doen door en snoeihard door de bochten knallen. Natuurlijk is er ook heerlijk mee te cruisen.
Standaard heeft de 3 geen cruisecontrol dus deze achteraf ingebouwd om het rijgenot nog verder te vergroten.
Geweldige auto
De mazda blijft heerlijk zonder problemen rijden. De velgen zijn nu ook opgeknapt en er is ook dagrijverlichting toegevoegd.
Binnenkort staat er nog een grote onderhoudsbeurt op stapel en dan hebben we het achterstallige onderhoud bijgewerkt.
Hier gaan we nog een ton bij zetten op de teller als de auto zo heerlijk blijft presteren.