Lynk & Co 01 More (2025)

Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2025 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
Nieuwe Lynk & Co 01 More
Sinds half april in het bezit van de nieuwe Lynk & Co 01, de groene. Rijdt geweldig. Is vlot en heel wendbaar, zeker voor zo'n grote auto. In de bochten merk je wel dat de Lynk wat groter is, hij hangt iets meer... Ik kom uit een Ford Focus ST en die had een wegligging als een kart, de Lynk helt iets meer over maar met de 20 inch wielen valt het mij niks tegen.
Actieradius van 75 km met volle accu, lukt zeker maar vergt wel anticiperend rijden en niet boven de 100 km/u komen.
Van binnen ook netjes afgewerkt, weinig knoppen meer. En dat is soms ook een nadeel... alles zit in het scherm verwerkt. Software is redelijk vlot alleen nog niet kompleet. Apple carplay sinds vorige week beschikbaar (ik heb geen iphone) maar android auto nog niet helaas.
Wat wel vervelend is zijn al die hulpsystemen. Het piept naar hartelust en trilt/corrigeert in het stuur... vervelend maar ja, tegenwoordig verplicht. Gelukkig allemaal uit te zetten alleen naar elke stop is alles weer geactiveerd dus elke keer weer deactiveren.
Nog een nadeel is als je de fietsdrager of een aanhanger aansluit werkt de adaptieve cruisecontrol niet meer, alle veiligheidssystemen worden dan uitgeschakeld. Heel vervelend want een 'gewone' cruisecontrol heeft de Lynk niet. Ik heb het gemeld bij Lynk en Co en hoop op een snelle oplossing.
Conclusie: hele fijne auto, rijdt heel comfortabel en relaxt, ik heb er veel plezier van!
PRIVATE LEASE Lynk & Co 01

- 2025

Lynk & Co 01 Plug-in Hybride 261PK AUT Panoramadak, 360 gr. camera, stoelverwarming, keyless, elek. achterklep, alarm, 20'' lichtmetaal zwart
- 2025

Lynk & Co 01 Plug-in Hybride 261PK AUT trekhaak, panoramadak, 360 gr. camera, stoelverwarming, keyless, elek. achterklep, alarm, 20'' lichtmetaal