Lynk & Co 01 (2023) #10
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand bij aanschaf | 23.000 km |
| KM-stand laatst | 23.700 km |
Verrassend/verwachtingsvol
Bijna een week de auto in mijn bezit en reeds 700 km gereden, nu de eerste ervaringen.
Het rijden is vlot en soepel en m.n. de stilte valt op. Komt wellicht door het akoestisch glas maar het is een erg prettige ervaring. De stoelen zitten voortreffelijk en bieden goed steun in de rug. Belangrijk voor mij want ik heb regelmatig rugproblemen. Het is voor mij wel even wennen aan al die digitale bediening en dito informatie. Niet dat ik digibeet ben maar het is niet mijn beste kant. Onder andere geen fysiek instructieboek maar alles via Car-Guide, het is even wennen. En de servicebeurten elke 30000 km of om de twee jaar en dat voor een driecilinder motor! Ik vind het erg lang en ga hierover ook in gesprek met de garage, in dit geval ADG Groningen. Deze driecilinder geeft geen trillingen o.i.d. en een laag geluidsniveau. Op naar veel verwachtingsvolle kilometers met deze pseudo Volvo en over een tijdje kom ik met meer ervaringen.
PRIVATE LEASE Lynk & Co 01
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Lynk & Co 01 1.5
- 2022

Lynk & Co 01 1.5 Panorama dak Automaat Carplay
- 2023

Lynk & Co 01 1.5 PHEV 261pk | Blackline | 360 camera | Adaptieve cruise | Lane assist | Panoramadak | Navigatie | Apple CarPlay / Android auto | 20 inch LMV | Virtual cockpit | Infinity sound | LED | DAB | Dodehoekdetectie | Elektrische achterklep | Dealeronderhouden | Origineel NL auto NAP!
- 2022

'€311,95 voor een nieuwe 12-volt accu in mijn Lynk & Co 01, is dat niet wat veel?'

Deze Lynk & Co 01 en andere plug-in hybride-SUV’s koop je voor €25.000

Praktijkervaring Lynk & Co 01: Is gedeelde smart…?

Designreview Lynk & Co 01: ‘perfect voorbeeld van Chinese productontwikkeling’