AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Lexus NX 450h+ 4WD F Sport Line (2024)
Uitvoering | NX 450h+ 4WD F Sport Line |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Eerste kilometers een waar genot
Na enkele jaren in een RAV4 Plugin te hebben gereden de upgrade gemaakt naar zijn Lexus broer. En wat een auto is dit. Hij ziet er als je het mij vraagt prachtig uit, zowel aan de buitenkant als binnenkant. De stoelen zitten heerlijk en de bediening is heel functioneel. Mooie combinatie tussen touch en echte knoppen. Lekker veel pit heeft de wagen en het is een geweldige verschijning op de weg.
De eerste 3500 kilometer zijn probleemloos verlopen en ik kijk uit naar de eerste 10.000 te volbrengen 😅
10,0

Lexus NX 450h+ AWD Executive Line | Stoelverwarming / Koeling | Lederen bekleding | 360° Camera | Parkeersensoren V+A |
- 2024
€ 67.445

Lexus NX 350h*Lexus fabr.garantie t/m 04-2033*Perfect Lexus Onderh.*BTW*ACC/Stoelverw./Stuurverw./Camera/Proact. Rijass./Rijstrook/DAB/LED/Half Leder-alcant./18 inch LM*
- 2023
€ 52.900

Lexus NX 450h+ AWD Luxury Line limited | Safety Pack | 360 camera | meer foto's volgen SEM foto's
- 2025
€ 64.950