Lexus IS 250 Sport (2006) #2
Uitvoering | IS 250 Sport |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Ik heb de auto nu 5 dagen,en ben al die tijd dat ik moest wachten op de levering die uiteindelijk 6 maanden geduurd heeft, erop gebrand geweest om mijn mening op beeldscherm te zetten.
Om maar meteen te beginnen HIJ IS IN EEN WOORD OVERWELDIGEND GEWELDIG (het lange wachten waard).
In de kleur navy bleu , beige leren bekleding , en voor de rest alle opties die er mogelijk waren is dit een geweldige auto .
Niets klopt er van al die testverslagen , in overwegend duitse autobladen of nederlandse autobladen die klakkeloos de tekst en testen uit de duitse bladen vertalen zonder zelf te testen,(overigens dit geld niet voor de test van autoweek ).
De auto heeft een geweldige wegligging, een heerlijke acceleratie, geweldig luxe, veel ruimt voorin met een vorstelijk instelbare zitpositie, achterin is de ruimte inderdaat iets minder maar waar doe je het voor he, en dan de mark levingston instalatie met dvd beeldscherm, nooit geweten dat geluid zo perfect kon klinken als in deze auto , in een woord onvoorstelbaar mooi.
Deze auto is het die BMW EN MERCEDES VAN HUN VOETSTUK kan stoten, maar ik hoop niet dat dit gaat gebeuren, ik heb nu in die paar dagen gemerkt wat een heerlijk gevoel het is om in een geweldig auto te rijden die ook nog eens zeer exlusief is.
Geen enkel probleem, behalve het stikkertje met waarschuwingen voor het kinderstoeltje op de zonneklep van de pasagiers stoel krijg ik er niet vanaf.