Land Rover Range Rover Sport TDV8 HSE (2007) #2

autoreview

Land Rover Range Rover Sport
Land Rover Range Rover SportLand Rover Range Rover SportLand Rover Range Rover SportLand Rover Range Rover SportLand Rover Range Rover SportLand Rover Range Rover SportLand Rover Range Rover SportLand Rover Range Rover SportLand Rover Range Rover Sport - interieurLand Rover Range Rover Sport - interieur

Signalement

UitvoeringRange Rover Sport TDV8 HSE
Versnellingen6, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2009
KM-stand bij aanschaf75.000 km
KM-stand laatst75.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Bij LR staat HSE voor: Horror Service Extra

 • 75.000 km

Wij hebben 5 weken geleden een Range Rover Sport TDV8 gekocht bij Jager auto Heemskerk, onderdeel van Stern auto’s.
2007 TDV8 met 75.000 km en 24 maanden stern garantie.

Na de eerste 100 km ( wintersportreis )was al duidelijk dat er veel mankeerde aan de auto.

Ik heb bij terugkomst van vakantie een ANWB keuring laten doen en daaruit bleek dat he nog erger was dan ik dacht:
Ik had dus gewoon een horror verhaal gekocht bij een Landrover dealer.

De lijst, en dit is niet overdreven.
Enorme speling op het stuurhuis, ( auto van links naar recht op de snelweg, je kan je stuur niet recht houden )
Ophangstangen die gewoon LOS zaten!!! LOS, ik heb er met me neus bovenop gestaan toen de ANWB keurman de ophanging heen en weer haalde in de bout die los zat, ik had gewoon kunnen verongelukken op de Duitse autobaan met mijn gezin. De idioten!!

Versleten ophangrubbers, olielekkage in het differentieel, bonkend onderstel, bonkende versnellingsbak, trillend stuur, hoogteslag in de banden, kunstof delen buitenkan, binnen verlichting die uit het plafond vallen, scheef afgesleten banden ( APK puntje )en ga zo maar door. Het leek wel een schade auto. Er was duidelijk niks aan deze auto gedaan. Absoluut niet iets wat je verwacht van een Landrover dealer die dan 24 maanden Stern garantie geeft.

Als klap op de vuurpijl kom ik er ook nog achter dat de RR Sport gewoon een import auto uit Duitsland betreft. Ik zie alleen maar Duitse boekjes, beetje vreemd. zag in de kentekenpapieren dat ie geïmporteerd is. Hebben ze er niet bij vermeld stond ook niet op de factuur.
leuke jongens he?

Met dit ANWB rapport heeft de Jager al veel van de problemen kunnen oplossen, maar ook bepaalde problemen zijn weer terug gekomen. Nu word de RR sport weer opgehaald voor het 2e bezoek aan de garage in 5 weken. hij heeft nu inmiddels 1 week bij de garage gestaan.

Ik heb zo weinig vertrouwen meer in het merk Landrover dat ik ook echt sterk de indruk heb dat deze storingen en versleten onderdelen niet ophouden. werkelijk waar een hok van een auto.
Blijf maar Duits rijden X5 of Q7, werkelijk 100% beter, ook zeker de afwerking al.

1,8
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  2
 • Comfort
  3
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (15)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens