AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Land Rover Discovery 2.5 Td5 HSE (2002)
Uitvoering | Discovery 2.5 Td5 HSE |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Sinds november 2002 eigenaar van een nieuw gekochte Discovery. Tot nu toe een fantastische auto. Zonder problemen veel snelweg kilometers en vooral veel off the road dagen in binnen en buitenland. Met modderbanden een totaal andere auto en fantastisch in het terrein. Alleen een paar kleine problemen gehad zoals een lekke brandstofpomp, lekke leiding op de dieseltank en een lekke waterpomp. Maar gezien de off -road momenten zeer acceptabel. Eigenlijk wordt hij met de dag leuker. Hij kan nog jaren mee.
Land Rover Discovery 2.5 TD5 – 2003 – 692.268 km - Klokje Rond
Autotest
Land Rover Discovery 2.5 Td5 HSE (2003)
Eerste rijtest
Test: Land Rover Discovery (2002)
Vergelijkende test
Toen stationwagons nog echte werkpaarden waren - Renault 12 Break vs. Fiat 131 Mirafiori Familiale
Achtergrond