Kia XCeed 1.5 T-GDi DynamicPlusLine (2023)

Uitvoering | XCeed 1.5 T-GDi DynamicPlusLine |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
Heerlijke wagen
Sind 1,5 week deze Kia XCeed.
Na 7,5 jaar Ford Fiesta 1.0 met 100pk 3 cillinder te hebben gereden wat overigens ook een heerlijk auto was .
Maar wilde iets groter en luxer en automaat
Waren al vanaf november 2024 aan het zoeken naar een bepaald type kia.
Onze voorkeur ging uit naar een Black edition maar dat was niet te doen.
Meeste hadden rond de 80.000km of van 2021.
Toen kwam deze op ons pad, De Kia XCeed Dynamic Plus Line in de kleur Dark Penta Metal
Proefrit gemaakt en wat reed deze wagen heerlijk.
Wilde een automaat en dat had deze ook.
Het rijden met deze kia en de automaat is echt een verademing, helemaal in de file.
Geen gedoe meer met schakelen maar gewoon wat bij remmen en weer gaan.
Over het verbruik kan ik nog niet veel zeggen.
Even tanken in België en de en de dagtaller op 0
Over een rit van 138 km kwamen we uit op 4,9 op 100 km dat viel dus best wel mee.
Maar nu met stads verkeer en file zit ik op 5,9 liter op de 100km, valt ook nog mee voor een 1300 kilo wegende auto.
Enige wat jammer is dat er geen sensoren voor zitten.
Zal in de loop van de tijd mijn verdere ervaring geven hoe het in de bergen gaat en het verbruik in de loop van de tijd
Wat is jullie ervaring met dit type Kia
PRIVATE LEASE Kia XCeed

Kia XCeed 1.6 GDi PHEV DynamicPlusLine | Navi | Clima | Camera | Schuif-/Kanteldak | Stoel-/Stuurverwarming | Adaptieve Cruise | El. Achterklep | Apple Carplay | Android Auto
- 2022

Kia XCeed 1.5 T-GDi DynamicPlusLine 160pk Airco - Apple Carplay/Android Auto - Cruise Control - Verwarmde Voorstoelen - Dodehoekdetectie Fabrieksgarantie tot 03-2031
- 2024

Kia XCeed 1.6 GDi PHEV 141pk DCT6 ExecutiveLine