AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Kia Stonic 1.0 T-GDi MHEV 100pk DynamicPlusLine (2024) #2
| Uitvoering | Stonic 1.0 T-GDi MHEV 100pk DynamicPlusLine |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2024 |
| Jaar van aanschaf | 2024 |
| KM-stand bij aanschaf | 5 km |
| KM-stand laatst | 9.216 km |
Betrouwbare auto
Nadat de KIA Rio niet meer leverbaar was, dan is de logische stap de Stonic.
De iets hogere instap is zelfs prettig en de rijervaring is goed.
Buiten de bebouwde kom en een lange afstand weet ik he t gebruik op 5.1 / 5.2 per 100 liter te krijgen. Bij korte afstand en in de bebouwde kom is dit gemiddeld 6/3 per 100 km.
Met de invoering van overal 30 km in de bebouwde kom is het piepen van de snelheid bij al 31 km hinderlijk en je moet aardig wat handelingen doen als je dit uit wit zetten en telkens weer herhalen als de motor uitgezet is.
Al met al een fijne auto
9,5
PRIVATE LEASE Kia Stonic
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Kia Stonic 1.0 T-GDi 120pk DCT7 MHEV Automaat DynamicLine
- 2021
€ 19.440

Kia Stonic 1.0 T-GDi MHEV DynamicPlusLine | Company Car | 10 Jaar Garantie | Apple Carplay/Android Auto | Camera | Leverbaar per 05-01-2026 |
- 2025
€ 27.450

Kia Stonic 1.0 T-GDi MHEV GT-Line | Company Car | 10 Jaar Garantie | Automaat | Leverbaar per 05-02-2026 |
- 2025
€ 33.950