Kia Stonic 1.0 T-GDi 120pk ExecutiveLine (2020)
| Uitvoering | Stonic 1.0 T-GDi 120pk ExecutiveLine |
| Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
| Bouwjaar | 2020 |
| Jaar van aanschaf | 2023 |
| KM-stand bij aanschaf | 17.000 km |
| KM-stand laatst | 44.370 km |
Goede koop !
Mijn Kia Stonic is van bouwjaar 2020 en had 17000km bij aankoop aankoop in 2023 en heb al +-23000km afgelegd met deze toffe , speelse praktische wagen !
Rijdt heel amusant, is snel in de hernemingen ( de 120pk versie )En is ruim genoeg voor ons , koppel en kinderen reeds het huis uit , af en toe rijden de kleinkinderen mee.
Ik heb hem in de gele kleur (de mooiste 🥰 )en die komt het beste uit in de vorm , vooral vooraan met de gewelfde motorkap en smalle koplampen , en tigernose heeft hij een sportief/agressief uitzicht.
Ik heb per ongeluk een automaat aangeduid maar mijn auto is de handgeschakelde 6 bak .
De ophanging is wat aan de hardere kant , vergeleken met de Peugeot 208 , en de geluidsisolatie van de motor kan beter (maar is in de latere versies aangepakt ) maar dat zijn dan ook de enige puntjes die in mijn opzicht beter kunnen .
Ik hoop er nog nog vele jarenvan te genieten ,kia is heel betrouwbaar (mijn Kia C'eed heeft 17j dienst gedaan zonder mankementen)
Ps: De nieuwe (facelift) versie voor 2026 vindt ik archie lelijk invergelijking met de huidige , ik ben niet zo voor de designtaal van de nieuwe elektrische Kia's ......
PRIVATE LEASE Kia Stonic
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Dit zijn de vijf beste compacte SUV & Crossover occasions tot € 15.000

Compacte en zuinige cross-over gezocht: dit koop je voor €15.000