Kia Pride GLX (1997) #3
Uitvoering | Pride GLX |
Bouwjaar | 1997 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
De auto is erg snel, trekt zeer snel weg. Kan goed meekomen in het verkeer. Ligt voor een kleine auto redelijk goed op de weg. De auto is erg voordelig, zowel in aanschaf, als het brandstofverbruik.
Van binnen is de auto simpel en degelijk. Wel elektrische bediening voor de ramen en niet te vergeten de automatisch uitschuifbare antenne!!! Je hoeft alleen maar op het knopje te drukken en de antenne schuift weer uit. En.. op de achterbank kunnen makkelijk 3 mensen zitten.
Helaas heeft deze auto mij in een half jaar al wel in de steek gelaten. 2 weken na de keuring begon de auto te stotteren. Inmiddels zijn de bougies, de kap en de kabels vervangen. Vervolgens kon de accu het niet meer aan. Deze is ook vervangen. Helaas loopt mijn auto nog niet goed en slaat deze af, dit gebeurd vooral als het koud is. Dit komt doordat er roet op de 2e injector zit. Bij de benzine is er aggressief spul ingedaan om dit op te lossen. Lukt dit niet, dan kan dit honderden euro´s gaan kosten om het bij de dealer te laten maken. We wachten af!