Kia Picanto 1.1 LXE (2004)
Uitvoering | Picanto 1.1 LXE |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Het is een erg fijne auto! Wij gebruiken hem als 2e auto. Ik ben zelf 1.87 m en zit ruim in deze auto, ook achter mijzelf kan ik nog redelijk goed zitten. Veel hoofdruimte voorin, en voldoende achterin. Beenruimte voorin goed, achterin redelijk. Wel een klein kofferbakje (leuning van de achterbank is te verstellen (3 standen). De auto is opvallend stil, ongemerkt rij je zomaar 140-145 km/u. Dashboard is erg goed afleesbaar, toerenteller! Alles voelt erg degelijk aan, en is erg netjes afgewerkt. Mooie heldere koplampen en achterlichten. Je hebt het gevoel in een grotere auto te rijden (de vooruit staat erg ver van je af) en dat geeft een ruimtelijk gevoel. Veel opbergvakjes. Concurrenten moeten oppassen!
De auto is nu 3 jaar in ons bezit (het was zo ongeveer de 1e in Nederland) en nog steeds rijden we met veel plezier in de auto. De auto heeft geen defecten gehad in 3 jaar tijd. Helemaal niets! We hebben 20.000 km gereden.
Niets
PRIVATE LEASE Kia Picanto

Kia Picanto 1.0 L Carplay/Android*Navigatie*Elektrische ramen*Stuurbekrachtiging*
- 2007

Kia Picanto 1.0 Bling 5-Drs Audio/CD El. bediend vouwdak Electric pakket ABS Colorpakket EBD Trekhaak Dealeronderhoud Nieuwe Apk!
- 2007

Kia Picanto 1.0 EX Airco, 5 Deurs, Stuurbekrachtiging, NAP