Kia Picanto 1.0 EX (2005)
Uitvoering | Picanto 1.0 EX |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
In de korte periode dat wij de Picanto in ons bezit hebben bevalt hij ons zelfs beter dan verwacht was na de bestelling en de proefrit vorig jaar. Hij rijdt heerlijk en je hebt totaal niet het idee dat je in een kleine stadsauto met een 1 liter motor rondrijdt. Wij hebben de 1.0 EX versie met airco gekozen, en dit totaal verpakt in oranje. (erg vrolijk vergeleken met al die grijze auto’s op de weg) De eerste duizend kilometer mogen we er nog niet te wild mee omgaan i.v.m. inrijden van de motor, maar nu merk je al dat de 1.0 liter motor erg pittig is, en dit ook met drie volwassenen en een kind in de auto.
Voor kleine gezinnen die met een beperkt budget toch een leuke zuinige, vrolijke en nieuwe stadsauto willen, die raadt ik aan om zeker een keer een proefrit te gaan maken bij de Kia dealer. Daar zul je merken dat het merk Kia een heel eind is gekomen in de laatste jaren, en ook zeker niet meer te vergelijken is met de Kia’s van een aantal jaren geleden. Je krijgt een betrouwbare en goed afgewerkte auto met veel extra’s voor een lage prijs.
Tot nu toe totaal geen problemen gehad